Psychologie v bojových sportech

Zveme vás na seminář, který vás provede sportovní psychologií a její rolí v bojových sportech jako je kickbox, thaibox, box a MMA.

Zaměříme se na důvody, proč má psychologická příprava klíčovou roli ve sportu a jaké jsou hlavní rozdíly mezi nejlepšími sportovci a těmi průměrnými.

  • Jaké procesy se odehrávají v naší mysli před a během sportovních výkonů? Jak s nimi pracovat a využít je k dosažení těch nejlepších výkonů v oktagonu či ringu? A jak pracovat s myslí po sportovním výkonu podařeném, tak i tom nepodařeném?
  • Představíme si konkrétní techniky a strategie, jak formovat chtěné myšlenky, které nám pomáhají k lepším výkonům, jak přistupovat k výsledkům a zvyšovat naší motivaci, a také jak budovat psychickou odolnost, která je důležitá nejen při zápase, ale i v osobním životě.

Těšíme se na inspirativní debatu, vaše otázky, sdílení vašich zkušeností a na společné objevování cest psychologické přípravy.

Celým workshopem Vás provede studentka PhD. oboru psychologie UK FTVS Jana Novotná, mimo jiné i studentka Mariana Jelínka.

Registrace na workshop

3 + 6 =